Gökdere Yıldırım Çiftliği İlkokulu
GÖKDERE MAH. 328.SOKAK SK. GÖKDERE KÖYÜ ILKOKULU BLOK NO 1 TEPEBAŞI / ESKİŞEHİR
yok

VİZYON

Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, demokratik, çağdaş, sosyal, hukuk devletimize; insan haklarına saygılı ve duyarlı; akılcılık ve bilime önem veren; araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirel; dürüst, iyi ahlaklı; çevreye duyarlı, kendisiyle ve toplumla barışık, üretken, yaratıcı bireyler yetiştirmek istiyoruz.

MİSYON

Vatan, millet sevgisiyle donanmış, maddi ve manevi değerlere bağlı; kendine güvenen, yaratıcı, değişim ve gelişmelere açık, öğrenmeye istekli, özgün ürünler ortaya çıkaran, Türkçe´yi düzgün kıllanan, yaşam boyu öğrenmeyi kendine ilke edinen, geleceğe yönelik amaçları olan bireyler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :Normal eğitim

Normal eğitim

09.00-14.30

Sobalı

Okulumuz il merkezine 18km uzaklıkta bir köy okuludur.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okululumuz Cumhuriyet Mahallesi(Köyü) sınırları içinde Gökdere Mahallesi(Köyü) yolu üzerinde Yıldırım Çiftliği mevkiindedir.